duminică, 20 februarie 2011

Numai 4-s norocoase...

Patru a fost numarul echipelor care s-au calificat sambata, 19 februarie, in semifinalele Cupei Constructorilor: Glass Expert, ROLI BINA International, Real Hypermarket si Renault Technologie Roumanie. Ultima, dar nu cea din urma, dupa cum ne-a demonstrat si in meciul direct, RENAULT a fost adversara noastra in meciul de sambata, al carui rezultat era decisiv pentru calificarea in faza urmatoare. Asadar, desi ne-am concentrat, am muncit si am facut spectacol, sansa nu a fost de partea noastra. In aceasta partida, T&T Access Solutions s-a putut baza pe capitanul Marius Tabacu, Teodor Adam, Marian Matei, Adrian Racovita, Dan Moldovan, Bogdan Micu, Liviu Gherghina, Mihai Nastase, Radu Cirlan, in poarta eternul Dragos Craciunescu. Cu totii ne-am asteptat la un meci tensionat si dificil, data fiind miza.



Golul care a spart gheata a venit in minutul '10, iar autorul lui a fost Constantin Dicu - Renault. Dupa cum ne-am obisnuit, daca TTA primeste gol, in urmatoarele minute iese pe contraatac si inscrie fara gres. Asa s-a intamplat si sambata, cand nu i-am lasat pe cei de la Renault sa conduca mai mult de sase minute, si am marcat primul gol prin Marian Matei. La doar un minut distanta, acelasi specialist in suturi de la distanta a inscris golul care avea sa ne aduca la conducere. Adversarii nu ne-au lasat in liniste si au inscris si ei in minutele '25 si '26, si astfel au preluat conducerea cu 3-2. La jumatatea reprizei a doua s-au mai marcat doua goluri, unul in tabara noastra, minutul 29 - Dan Moldovan, si celalalt in tabara adversa - minutul 31. Tabela afisa un 4-3 pentru Renault, insa nu ne-am dat batuti si am ripostat in ultimul minut de joc, golul lui Dan Moldovan ducandu-ne in prelungiri (TTA-RENAULT 4-4).



Doar cateva lovituri de la 7 metri aveau sa ne desparta de calificarea in semifinale. Cele doua echipe s-au organizat, au stabilit cine va executa pentru fiecare si si-au incurajat “Casillas-ul”. In cateva minute s-a dat startul la nebunie si nimeni nu ne-a mai oprit, nici pe noi, nici pe adversar in drumul spre glorie. Cele cateva penaltiuri s-au transformat in 13 la numar de fiecare parte. Cu cat loviturile cresteau la numar, cu atat emotiile erau mai mari si bataile inimii accelerau. Se spune ca penaltiurile nu se apara, se rateaza si tocmai de aceea, in cele 13 de lovituri, s-a ratat una singura la RENAULT si doua la TTA. Cea de-a doua ratare ne-a luat cu ea sansa si speranta de a merge mai departe si a adus victoria adversarului. TTA-RENAULT 4-4 (11-12 dupa lovituri) si aici avea sa se incheie traseul nostru in cea de-a VI-a editie a Cupei Constructorilor. Mergem mai departe cu fruntea sus pentru ca ne-am demonstrat inca o data valoarea si ne bucuram de locul V, obtinut de echipa noastra.

Un comentariu:

Maria spunea...

You have such a nice blog.