sâmbătă, 5 februarie 2011

Veni, Vidi, Vici!


Editia a sasea a Cupei Constructorilor inainteaza pe zi ce trece, ajungand deja la a patra etapa, desfasurata sambata - 5 februarie. TTA a avut ca adversar fruntasa grupei A pana in acel moment, Barami Trading. Partida disputata avea sa ne ofere sansa de a ne califica in sferturi de pe primul loc in grupa in cazul unei victorii sau a ne baza pe ultimul joc, cu Star Instal C.R.E. , in cazul altui rezultat (ceea ce e exclus la ambitia si tactica echipei noastre!). Cum TTA merge pe premisa "Nu lasa pe meciul viitor ce poti face in meciul asta", am reusit sa infrangem cu scorul de 4-2, dupa o revenire spectaculoasa (de la 0-2) in doar cinci minute.


Titulari in echipa noastra au fost capitanul Marius Tabacu, Dan Ionescu, Teodor Adam, Marian Matei, Bogdan Micu, portar - Dragos Craciunescu. Rezerve: Dan Moldovan, Liviu Gherghina, Vlad Busila, Radu Hagiu, Radu Cirlan, Mihai Nastase. Am avut parte de o prima repriza mai retrasa, cu joc defensiv de ambele parti; fiecare echipa concentrandu-se sa-si apere poarta si sa nu primeasca gol. Totusi, nu au lipsit ocaziile, insa nici cei de la TTA, nici jucatorii lui Barami nu au reusit sa le fructifice asa cum si-ar fi dorit. Scorul la pauza a ramas neschimbat, 0-0, echipele asteptand partea a doua a partidei pentru un joc mai ofensiv.

Asa cum ne asteptam cu totii, repriza a doua a inceput in forta si primii care au reusit sa marcheze au fost cei de la Barami Trading prin Ionuţ IONESCU in minutul 26. Trei minute mai tarziu, avea sa profite de neatentia lui Dragos C. si a defensivei noastre, Alexandru IONESCU, fratele primului marcator. A fost ca un imbold pentru noi si in urmatoarele cinci minute am stat doar in jumatatea adversarului si am marcat goluri pe banda rulanta, in minutele 30, 31, respectiv 35. Toate cele 3 goluri au fost marcate de Dan Moldovan, care a fost desemnat si jucatorul etapei a IV – a, datorita hattrick-ului reusit in acest meci. Fotbalistul de la TTA a primit 60% dintre voturile stranse in cadrul sondajului postat pe site-ul www.cupaconstructorilor.ro .

In urma partidei cu Barami, ne-am ales si cu un jucator accidentat, mai exact o lovitura la coasta si ruptura de muschi la gamba in cazul tanarului Teodor Adam. Dupa un impact puternic, Ionut Ionescu l-a aruncat pe Teo sub banca de rezerve. Pe finalul meciului avea sa vina si golul pentru 4-2, inscris de catre Vlad Busila in minutul 39. O partida decisiva, al carei rezultat ne-a trimis in sferturi si ne asigura primul loc in Grupa A.



P.S.: T&T Access Solutions a castigat sondajul care desemna echipa cu cel mai eficient joc din Cupa Constructorilor. 35% dintre votanti au fost alaturi de echipa noastra si astfel am fost desemnati drept ECHIPA CU CEL MAI EFICIENT JOC!



Niciun comentariu: