duminică, 14 noiembrie 2010

Acolo unde derby nu e, nimic nu e!


Avem echipă, avem valoare!
Şi suntem primii
Într-o grupă mare!

Am aşteptat cu nerăbdare weekendul şi am rămas special în Bucureşti pentru disputa colegilor de la TTA în ultima etapă din grupa B cu EFG Retail Services. Ne-am bucurat eu şi susţinătorii din sală (ne-am adunat cu mic cu mare) că am făcut un meci bun şi am reuşit să ne calificăm pe primul loc în grupă. Mai jos puteţi vedea un susţinător înfocat, mai exact pe Ionescu JR, alias Luca, care reacţiona la o ratare uriasa a tatălui. :-)




În cele ce urmează aveţi cronica jurnalistului de serviciu:

Sâmbătă, doar că de data aceasta pe 13 noiembrie, zi cu ghinion pentru unele echipe, s-a încheiat faza grupelor în Cupa Constructorilor; săptămâna viitoare urmând a se disputa optimile de finală, fază eliminatorie. Ultima etapă a grupelor a adus şi cea mai importantă victorie a celor de la T&T Access Solutions în faţa vicecampioanei EFG Retail Services cu scorul de 5-3.

Cele două echipe şi-au disputat supremaţia grupei într-un meci frumos şi clar dominat de TTA. După doar trei minute, conduceau cu 1-0 prin reuşita lui Marian Matei şi au avut două ocazii notabile în primele zece minute. Prin acelaşi Marian Matei, s-a înscris şi cel de-al doilea gol, şi TTA părea să aibă partida în mână. Cei de le EFG Retails au înscris primul gol în favoarea lor profitând de un moment de neatenţie a nacelarilor. La nici două minute după, specialiştii în domeniul creditelor reuşeau să înscrie al doilea gol şi au adus scorul la egalitate – 2-2. Echipa lui Marius Tabacu s-a mobilizat, a continuat atacul şi a ripostat prin spectaculosul gol al lui Dan Ionescu, promis încă de etapa trecută. La TTA, s-a remarcat Adrian Racoviţă care l-a înlocuit de câteva ori pe căpitan cât şi pe Bogdan Albescu. Marcator al unui gol până acum, Adrian a avut minute de joc bun şi câteva ocazii în faţa porţii, însă şansa nu a fost de partea lui. Finalul primei reprize s-a încheiat cu hattrickul lui Marian Matei şi astfel TTA conducea la pauză cu 4-2.


Repriza a doua a început în forţă pentru T&T Access Solutions, cu o ratare imensă a lui Marius Tabacu, în primele minute de joc, urmată de a lui Marian Matei, omul meciului de altfel. Câteva minute după, EFG Retails a reuşit să marcheze golul cu numărul 3. Partida a continuat cu ocazii de ambele părţi, cei de la TTA au reuşit să-şi ruleze echipa, având două rezerve. Ca de obicei, portarul Dragoş Crăciunescu şi-a făcut datoria în apărare, ajutat şi de Bogdan Micu, dar şi de mijlocaşii Radu Cîrlan şi Bogdan Albescu, care a demonstrat că merită să fie titular. Din nou o ratare uriaşă la nacelari prin Marius Tabacu, acesta fiind la un pas de a înscrie, ca de fiecare dată. Finalul partidei a aparţinut tot celor de la T&T Access Solutions prin cel de-al patrulea gol marcat de Marian Matei, care îl băgase deja în sperieţi pe portarul de la EFG prin şuturile sale à la Roberto Carlos. În meciul următor sperăm să îl avem şi pe tânărul Teodor Adam, el nu a ratat niciun meci până sâmbătă.

Felicitări şi aşteptăm de pe margine senzaţii tari în optimi cu Fabryo. Şi nu numai, sper să pot scrie multe săptămâni de acum înainte despre echipa puternică pe care o avem! :-)

Niciun comentariu: