miercuri, 3 noiembrie 2010

Echipă şi dincolo de birou



Încep să cred cu prisosinţă în sintagma “Ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea împlini!” Aproape toţi cunoscuţii mei ştiu cu câtă ardoare îmi doresc să ajung jurnalist sportiv, să simt iarba sau gazonul pe condei şi să îmi vărs oful sau bucuria în articole. În prezent practic scrisul articolelor sportive ca un hobby. Îmi place pentru că jobul actual îmi permite să nu îmi ies din ritm şi să pot scrie un articol pe săptămână. Cum fac asta? Ei bine, aflaţi că T&T Access Solutions participă la Cupa Constructorilor (www.cupaconstructorilor.ro), jucând fotbal de plăcere. Foarte puţine sunt firmele care se întâlnesc după muncă şi petrec o parte din timpul liber împreună. Această Cupă a Constructorilor este deja la a V-a ediţie şi se bucură de participarea a circa 350 de jucători, angajaţi în cadrul celor 24 de companii care au luat startul la competiţie.

În cele ce urmează, aveţi o cronică ca la carte:

Sâmbătă, 30 octombrie, s-a disputat penultima etapă a grupelor din Cupa Constructorilor. În Grupa B, T&T Access Solutions, fără rezerve, s-a impus totuşi în faţa celor de la Avitech, în urma unei partide nu foarte reuşită pentru ei. Obişnuiţi cu un joc experimentat şi în forţă al celor de la TTA, în această partidă, surprinzător pentru toată lumea, Avitech-ul conducea cu scorul de 1-0 deja din minutul 4. Opt minute mai tarziu, trupa care reuşise până acum doar un egal, ajunsese la un neaşteptat 2-0. Pe finalul primei reprize, mai exact în minutul 28, la capătul unui atac prelungit al celor de la TTA, Marian Matei a reuşit să marcheze primul gol al echipei sale. Nacelarii au mai avut câteva ocazii concrete, dar la pauză, tabela afişa un 2-1 pentru Avitech.

Cea de-a doua repriză avea să întoarcă soarta partidei. Deşi au intrat cu avantaj la pauză, cei de la Avitech au fost seceraţi în primele minute ale celei de-a doua reprize şi scorul a fost dus la 2-2 de acelaşi Marian Matei. TTA a căpătat încredere, a făcut un joc ambiţios, şi astfel, fără rezerve, dar cu susţinere de pe margine, aceştia au dus scorul la 3-2 prin reuşita vârfului, Marius Tabacu. Un pas mai lipsea până la victoria binemeritată a celor de la TTA, aceasta devenind certă în ultimele minute de joc, când căpitanul Marius Tabacu a înscris din nou pentru echipa sa. T&T Access Solutions – Avitech, scor 4-2 după o partidă muncită şi plină de sudori de ambele părţi. Pentru victorioşi s-a mai remarcat “tânăra speranţă” Teodor Adam, care a alergat întreaga partidă şi a făcut spectacol atât pe partea de atac, cât şi în defensivă. De asemenea, Dan Ionescu a ratat câteva execuţii splendide, dar promite să se revanşeze în meciul următor.

Etapa următoare, T&T Access Solutions va disputa derby-ul cu EFG Retail Services, care contează pentru stabilirea primului loc în grupă.

Niciun comentariu: