marți, 23 noiembrie 2010

Si cei "de la inaltime" pierd cateodata...


Important este să par­ti­cipi, nu să câştigi“, spunea marele Pierre de Coubertain.


În a treia optime de finală disputată vineri – 19 noiembrie, T&T Access Solutions, care a demonstrat că este o echipă mare în urma victoriilor obţinute atât oficial, cât şi amical, s-a împiedicat din păcate de Fabryo, şi a ieşit din lupta pentru câştigarea ediţiei a – V – a a Cupei Constructorilor.


Pregătită de o optime de finală cât mai favorabilă lor, cei de la TTA au avut ca titulari pe: Bogdan Micu, Bogdan Albescu, Marius Tabacu, Marian Matei, Dan Ionescu. Pentru ca totul să fie ca la carte, şi-au adus şi patru rezerve: Liviu Gherghina, care a fost alături de echipa sa în aproape toate meciurile disputate până acum, Mihai Năstase, care din cauza unei accidentări a lipsit la meciurile anterioare, Teodor Adam, cel mai tânăr jucător din lot, a cărui viteză ne-a lipsit şi Radu Cîrlan, care a demonstrat în meciul cu EFG Retail Services că merită să evolueze cât mai multe minute.



Prima repriză a început în forţă pentru ambele echipe, mingea s-a plimbat dintr-un careu în altul, dar primii care au reuşit să-şi fructifice ocaziile, au fost cei de la TTA care au deschis scorul prin Marian Matei. Tot ei au dominat jocul şi au făcut presiune la poarta celor de la Fabryo, pentru ca pe finalul primei reprize să marcheze din nou, de această dată prin Bogdan Micu. La pauză, scorul era 2-1 în favoarea celor de la T&T Access Solutions.


Repriza a doua a început din nou cu ocazii de ambele părţi, TTA reuşind să marcheze al treilea gol prin Radu Cîrlan. La scorul de 3-1, aceştia se vedeau deja în sferturi, însă şansa nu a fost de partea lor. Aşadar, cei de la Fabryo au marcat două goluri consecutive, profitând de faptul că adversarul şi-a lăsat apărarea descoperită. Scorul de 3-3 nu era favorabil niciunei echipe pentru a accede în sferturi, una trebuind să se detaşeze. Norocoasa a fost Fabryo care a dus scorul la 4-3 în minutul 33. Aşa s-a încheiat şi partida, cei de la TTA nu au mai reuşit să revină şi astfel au fost eliminaţi din competiţie deşi au făcut un meci mai bun şi şi-au dorit victoria cu ardoare.


Cu aceasta ocazie, am invatat ceva: ca orice şut pe lângă poartă e un pas înainte şi sunt convinsă că în ediţia următoare, unde ne-am înscris deja, vom ajunge mult mai departe de optimi şi mult mai aproape de finală! :-)


Niciun comentariu: