marți, 14 iulie 2009

Trei zile si trei nopti!!!


Trei nebuni la malul marii :)

Am promis ca i'll be back cu tzeposhime, valuri, soare, distractie, scoici si altele din campul lexical al "Marii Negre" :), deci ma tin de cuvant (de ultima litera mai exact:D). Nici nu urcam bine in tren in prima zi de ratacire ca si ochesc un tzepos numai bun de intrebat "ce gel foloseste" :)) Acum sa nu intram in amanunte, ca nu cred ca intereseaza pe nimeni brandurile gelurilor. Sau? Oricum, la intrebarile suplimentare va raspund ulterior.
Numai bine, ajunsi pe peron in Costinesti, ploaia s-a gandit probabil ca o sa ne plictisim in week-end si a venit si ea :) Mai mare fericire nici ca puteam avea, tuna si fulgera ca in filmele horror si noi tresaream de parca dadusem in Parkinson. But "after the rain" is sun :) asa ca malul marii a avut onoarea sa ne aiba cateva ore oaspeti nostalgici si picati in butoiul cu melancolie... printre valuri si aparatul foto.
De cazare, ce sa va zic :> OLINCLUSIV - 3 stele, 3 paturi, 3 paturi (cu diacritica), 3 cearsafuri, 3 perne, 3 caini, 3 pisici, 1 televizor defect si fara antena (mai exact de forma, nu stiu acum daca geometrica sau algebrica), 1 fereastra si 1 usa, mai mult de atat nici ca puteam cere. Le-am impartit frateste si ne-am continuat sejurul pe picior mare (cam 1, 50 m :D).
Sambata dimineata, dupa ce am ratat rasaritul (din cauza nocturnelor mele povesti studentesti - desi setasem alarma la toate cele 4 telefoane) am plecat hotarati sa inchiriem tot soarele de pe plaja fara sa cedam vreo raza celorlalti turisti. Asa a si fost, caci dupa o zi caniculara cu multa destrabalare si topless-ime in jur, ne-am intors in flacari la vila (daca turnai apa pe noi, pobabil iesea fum si cum « nu iese fum fara foc », va inchipuiti). Din nou seară, din nou ploaie, again rupere de nori, tunete si fulgere pe banda rulanta.
Stiu ca va roade curiozitatea, si ca prea repede se facu seară :)) da… intr-adevar multa lume pe plaja, tinerete fara numar si batranete fara inhibitii. Multe « muzici » , vreo 7 la numar ca iti venea sa-ti bagi scoici in urechi sa nu mai auzi combinatiile periculoase. Costume de baie care mai de care mai curcubeice ;;) sau cu sclipiri de haur (e pe val anul asta in caz ca nu stiati). Se pare, insa ca si aici la malul marii, criza si-a facut simtita prezenta, avand in vedere ca majoritatea don’shoarelor nu au fost in stare sa-si cumpere si bucata de sus a costumului de baie. Si noi vorbim de lupta dintre sexe, cand de fapt nu mai exista nicio diferenta, everybody in za bustul gol!!! Dar asta sa fie problema :-j noi sa fim sanatosi si sa nu purtam ochelari cu lentile groase ca restul vine de la criza. :D
Asa ca am avut parte de trei zile de agonie si extaz, alaturi de doi nebuni, la fel ca mine, Anccc&Razzvv, cu care ti-e mai mare dragul sa pleci la drum :)


Asta pentru voi, restul numai si numai intre noi :-$



3 comentarii:

:] spunea...

JANETUTZZZ TE IUBIMM!!!

Claudia Spridon spunea...

lesinatoooo:))tre sa vad cat de coapta esti! si bronzata! si nervoasa din cauza cazarii! lasa bre, ca te-ai dus la mare sa te distrezi nu sa te invelesti cu cearceafu care nu exista :))

Bob spunea...

amintiri frmumoase ....